+45 86 82 20 88 info@bango.dk

Ønsker du at pryde din stue med et anderledes og unikt sofabord i et lækkert design, som adskiller sig fra de fleste andre hjem? Vi vil i dette indlæg give dig inspiration til, hvordan du som boligejer har mulighed for at lave dit eget sofabord ud af gamle, brugte vinduer.

Lille og praktisk sofabord

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 03.58.15

På billedet ovenfor er her et eksempel på, hvordan et brugt vindue kan blive til et super flot og samtidig også meget praktisk sofabord til stuen. Her har en boligejer valgt at gøre selve vinduet til “bordpladen” og samtidig også lave en “hylde” under selve vinduet, således man også her har plads til at opbevare forskellige ting. En super flot og ikke mindst praktisk løsning, som vil passe godt ind i mange forskellige hjem!

Sofabord med “låge”

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 03.58.02

Her ses et eksempel på et flot og anderledes sofabord, som er lavet ud af et gammel vindue af ældre dato. Det smarte og praktiske ved at lave et sovesofa i netop dette design er, at man derved har mulighed for at opbevare ting nedenunder selve “bordpladen”. Her vil man eksempelvis kunne opbevare alt lige fra blade til bordskånere samt et væld af andre ting. Alt i alt en præsentabel, smart og yderst praktisk løsning!

Lav dit eget sofabord med vinduer fra Bango

Hos Bango forhandler vi en bred vifte af forskelligartede brugte vinduer, som du kan bruge til dit eget projekt. Hvis du er gør-det-selv-typen, der godt kan lide at møblere din bolig på en spændende og anderledes måde, der adskiller sig væsentligt fra den måde, som mange andre danskere vælger at indrette deres hjem på, vil der hos Bango være rig mulighed for, at du kan finde et spændende udvalg af flotte, brugte vinduer, som du kan bruge til skabe et anderledes og helt unikt sofabord i et design, som kun ses i de færreste hjem. Klik her og se det store udvalg af brugte vinduer fra Bango.