+45 86 82 20 88 info@bango.dk

I de senere år er det blevet mere og mere populært at benytte sig af genbrug indenfor et hav af forskellige ting, og det gælder faktisk også indenfor sådan noget som eksempelvis brug af brugte døre.

I dette indlæg vil vi give dig inspiration til, hvad du kan bruge brugte døre til i din boligindretning – så læn dig tilbage og lad dig inspirere!

1. Få unik og stilfuld haveindretning med brugte døre

I haven er der rig mulighed for at benytte brugte døre til en lang række forskellige ting.

Blandt andet vil du kunne pryde haven på kreativ vis med flotte døre som eksempelvis på nedenstående billede.

Bango

Billede lånt fra bruger af Pinterest.com. 

2. Lav din gamle dør om til et smukt og unikt spejl

Her er et godt eksempel på, hvordan en kreativ boligejer har fået et fantastisk flot og ikke mindst praktisk resultat ud af at anvende en ældre dør til at lave døren om til et praktisk spejl. Her er der eksempelvis blevet sat knager på, så man f.eks. kan hænge trøjer eller lignende på døren. Super smart!

Bango 2

Billede lånt fra bruger af Pinterest.com.

3. Brugt dør blev til smart og moderne reol!

Her er et eksempel på, hvordan en brugt dør kan laves om til en flot og praktisk reol, som passer ind i ethvert moderne hjem. En ideel løsning enten til stuen, badeværelset eller børneværelset. Unikt, stilfuldt – og super praktisk!

Bango 3

Billede lånt fra bruger af Pinterest.com.

Som du kan se, er der uanede muligheder for, hvad du som boligejer kan lave brugte døre om til – og det er kun fantasien, der sætter grænsen. Skal du have fat på den helt rette dør til netop dit hyggeprojekt, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det, du søger!

Ønsker du at finde brugte døre?

Hvis du er på jagt efter flotte gamle døre, som du eksempelvis kan bruge til at give dig i kast med en af de ovenstående projekter, vil der være rig mulighed for at finde et væld af flotte gamle døre med lige netop det design, som du måtte være på jagt efter hos Bango. Ønsker du at se lidt nærmere på vores store sortiment af flotte brugte vinduer, kan du finde det ved at klikke her.