+45 86 82 20 88 info@bango.dk

Gamle vinduer rummer masser af sjæl, charme og patina – og selvom du måske ikke foretrækker brugte vinduer til din bolig, så kan vinduerne bruges til meget andet end blot til klassisk montering på ejendommen.

Vi har samlet et par forskellige eksempler på, hvordan brugte vinduer med fordel kan bruges som en del af indretningen i boligen, hvor boligejere har lavet brugte vinduer om til kreativ vægkunst

Brugte vinduer

Her har en boligejer tegnet et motiv på væggen, hvorefter der er sat et brugt vindue ud over. Vinduet er af ældre dato, hvilket er med til at give en  hyggelig stemning fyldt med masser af sjæl.

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 17.04.52

Her et et eksempel på, hvordan væggene i dit hjem kan shines op med flot og stilfuld vægkunst. Boligejeren har i dette eksempel indsat et kort bag ved vinduerne – formentlig et kort over et spændende område i verden, som personen godt kan lide! Det samme vil man eksempelvis også kunne gøre med øvrige typer af billeder – eksempelvis plakater med kendte musikere eller måske et foto af et naturskønt område. Kun fantasien sætter grænsen!

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 16.28.14

Det er ikke kun indendørs, at brugte vinduer kan bruges til at shine boligen op. Her har en kreativ bruger på Pinterest være kreativ og udnyttet et brugt vindue til at lave nydelig pynt ved siden af boligens hoveddør. Nederst på vinduer er der sat blomster – og ved siden af vinduer  har boligejeren monteret et lys, som skaber et hyggeligt og anderledes look.

Med andre ord: Mulighederne er mange!

Lav din egen vægkunst med brugte vinduer fra Bango

Ønsker du at give dig i kast med at lave dit eget vægkunst? Så kan du hos Bango finde en lang række forskellige vinduer i mange forskellige designs, som passer til lige netop dit behov. Vi har mange typer af brugte vinduer på lager – både store som små. Klik her og se det store udvalg.