+45 86 82 20 88 info@bango.dk

Gamle døre bærer masser af patina, sjæl og charme – og det er der rig mulighed for, at du kan udnytte i forbindelse med, at du skal indrette din bolig. Vi vil i dette indlæg give dig lidt inspiration til, hvordan du som boligejer kan lave en gammel dør om til et unikt og funktionelt bord til dit hjem.

Lav gammel døre om til sofabord Skærmbillede 2016-09-01 kl. 03.21.00

Hvis du godt kunne tænke dig at få et unik sovebord, som du godt kan være sikker på ikke lige at finde særlig mange andre steder, så kan overveje en løsning i stil med den, som en boligejer har lavet på billedet ovenfor. Her er en dør af ældre dato bliver savet til, og man har sørget for at finde en variant med glas i. En lignende løsning vil du kunne lave med et væld af forskellige typer af døre – og i et hav af modeller og farver alt efter, hvad det måtte passe bedst ind i netop din bolig. Ret smart, ik’?Skærmbillede 2016-09-01 kl. 03.20.50 

Ovenfor kan du se endnu et eksempel på et unikt og præsentabelt sovebord, som er lavet ud af en gammel dør. Det, som adskiller denne type af sofabord for den på det første billede, er, at der på dette bord er “rigtige” ben. Herudover har et bord som dette ingen ruder. En tilsvarende løsning vil du naturligvis også sagtens kunne lave til netop din bolig ud af en gammel dør, som du mener har de rette mål til netop dit behov.

Lav gammel døre om til spiseborde i køkkenet

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 03.20.32

Kunne du godt tænke dig et unikt spisebord, der med garanti adskiller sig væsentligt fra det, der er i 99,9% andre hjem? Så kan en flot og anderledes løsning utvivlsomt være at finde en flot trædør af ældre dato. En sådan dør rummer masser af sjæl og passer som oftest perfekt i størrelsen til at blive et bord!

Skærmbillede 2016-09-01 kl. 03.21.10

Hvis du er til lidt mere “gang i farverne”, så er der naturligvis også rig mulighed for, at du vil kunne male den gamle dør i et hav af forskellige farver. Boligejeren, som har bordet her ovenfor, har formentlig ønsket at få fat på et bord, hvor der har været godt gang i farverne.

Ønsker du at komme i gang med et lignende projekt? Så klik her og se vores kæmpe sortiment af billige, brugte døre.