+45 86 82 20 88 info@bango.dk

Brugte vinduer og døre kan bestemt anvendes til andet end blot den traditionelle funktion i et hus.

Faktisk vil brugte vinduer (med et kreativt sind) kunne bruges som en del af indretningen i ens hjem, og det kan give din bolig et anderledes og unikt touch, som gør, at indretningen i dit hjem skiller sig ud på en anderledes og spændende måde.

Her kan du se et par eksempler på, hvordan billedrammer kan laves ud af brugte vinduer og døre.

SONY DSC

Foto: Pinterest.com.

Her har en boligejer vendt et vindue vandret og indsat forskellige familiebilleder. Et spændende og flot alternativ til en traditionel billedramme!

Billedrammer af vinduer og døre kan laves i mange forskellige størrelser

Både vinduer & døre såvel som familiebilleder findes naturligvis i rigtig mange forskellige størrelser, og du kan være stensikker på, at du har mulighed for at finde et brugt vindue i den helt rette størrelse til lige netop den billedramme, du godt kunne tænke dig at lave. Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan et mindre vindue af ældre dato er blevet til en flot og anderledes billedramme:

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 16.04.29

Foto: Pinterest.com.

Kan også laves af brugte døre

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 16.04.03

Foto: Pinterest.com

Det er ikke kun brugte vinduer, som vil kunne anvendes som en del af indretningen i ens bolig. Ovenfor er et eksempel på en brugt dør af ældre dato, som en bruger på det populære sociale medie, Pinterest, har lavet om til en billedramme og placeret i hjørnet af et rum i huset. En anderledes løsning med masser af sjæl og charme!

Find et stort udvalg af brugte vinduer hos Bango

Er du blevet inspireret til selv at kaste dig over et projekt, hvor du får lavet et gammelt vindue eller en dør om til en flot og anderledes billedramme? Så kan du hos Bango vælge og vrage frit blandt et hav af ældre vinduer i mange forskellige størrelser og modeller. Du kan se et stort udvalg af brugte vinduer ved at klikke her.