+45 86 82 20 88 info@bango.dk

Ønsker du en praktisk og samtidig præsentabel løsning i haven, hvor du har et redskabsskur til opbevaring af dine forskellige haveredskaber?

I så fald kan du overveje muligheden for at lave dit helt eget redskabsskur ved hjælp af gamle døre! Det vil give et fedt og anderledes look i haven – og samtidig kan du ved at vælge denne løsning spare en del penge, da dette er en god og billig måde at få et nydeligt og praktisk redskabsskur i haven på.

Vi har her fundet et par eksempler på, hvordan brugte vinduer kan anvendes til at lave sit eget redskabsskur.

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 19.24.49

Dette smukke redskabsskur er bygget ud af 4 indvendige døre. Frontdøren er en fransk dør, således man fra haven har mulighed for at kigge ind i redskabsskuret. Indvendigt er der efterfølgende blevet opsat hylder til bevaring af forskellige ting til haven. Et rigtig godt alternativ til et tradionelt redskabsskur – og med langt mere sjæl!

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 19.24.56

Her er et eksempel på et mindre redskabsskur lavet ud af brugte døre. Også her er der blevet gjort brug af 4 indvendige døre med en fransk dør som front.

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 19.25.42

Her er et eksempel på et lille redskabsskur, som ikke fylder særlig meget. Her er der blevet gjort brug af 4 ældre døre, hvor frontdøren er blevet malet. Indvendig er der desuden opsat hylder, således man har mulighed for at opbevare diverse små haveredskaber eller lignende.

Find brugte døre hos Bango.dk i dag!

Er du blevet inspireret til at kaste dig over dit eget projekt med at bygge et flot og præsentabelt redskabsskur til din have ud af brugte døre, har du hos Bango mulighed for at finde en lang række forskellige typer af døre i mange designs. Vi forhandler brugte døre i et stort udvalg – og til nogle af markedets absolut bedste priser.

Du kan se det store udvalg af brugte døre ved at klikke her.

Fotos i denne artikel stammer fra Pinterest.com.