+45 86 82 20 88 info@bango.dk

Kunne du tænke dig en unik og anderledes bogreol i din bolig? I stedet for at købe en ny bogreol kan du i den forbindelse overveje muligheden for at lave din helt egen unikke bogreol ud af gamle, brugte døre.

Vi har her samlet et par eksempler på, hvordan gamle døre kan laves om til en stilfuld og unik bogreol med masser af sjæl!

Denne reol er lave ud af brugte døre, som er blevet sat sammen, hvorefter der er sat hylder på. Et fedt og anderledes alternativ til en traditionel, almindelig reol!

Her er et eksempel på, hvordan en gammel trædør pludselig er blevet til en reol. Her har man fjernet glassene fra døren og i stedet for sat hylder på, så man nu har en reol. For at bevare det “rå” look, har man bevaret den gamle dørs hængsler. Dette er en idéel løsning enten til stuen eller måske børneværelset!

Kan laves i et væld af størrelser

Døre er der mulighed for at finde i mange forskellige varianter samt i et væld af forskellige størrelser, farver og designs. Dette betyder med andre ord, at du kan være sikker på, at der vil være god mulighed for, at du kan finde dig lige netop den type af dør, som du skal bruge til at lave din helt egen reol. Hos Bango har vi et bred udvalg af forskellige døre og hjælper dig gerne med at finde lige netop det, du søger.

Find brugte døre af ældre dato hos Bango

Vil du gerne give dig i kast med at lave din helt egen bogreol eksempelvis til stuen eller børneværelset, kan du hos Bango finde flotte, brugte døre til formålet. Vi forhandler et bredt sortiment af døre i mange forskellige modeller og størrelser, så du kan være helt stensikker på at finde lige netop det, du er på jagt efter. Se udvalget her.

Fotos i artiklen stammer fra Pinterest.com.